Boardview-lehti 1/2020 on ilmestynyt

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin alkuvuoden teemoihin Hallitustyön innovaatiot sekä Hallitus ja osaaminen & seuraajasuunnittelu. Myös koronapandemian vaikutukset ja kvanttiteknologian suomat mahdollisuudet ovat näkyvästi esillä.

Perinteisessä kaksoishaastattelussa suureen innovaatiokeskusteluun osallistuvat DIFin jäsenet Stora Enson paperiliiketoiminnanjohtaja Kati ter Horst ja pääomasijoittaja Mikko Suonenlahti.

Innovaatioteema-artikkelit keskittyvät vahvasti tekoälyyn ja kvanttiteknologiaan. Teemahaastatteluissa ääneen pääsevät Metsä Groupin pääjohtaja Ilkka Hämälä ja Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark.

Osaaminen & seuraajasuunnittelu -teemaa käsitellään monesta, hallitustyötä ja tulevaisuusajattelua sivuavasta näkökulmasta. Johdantoartikkelissa esitellään DIFin jäsenille suunnatun toimitusjohtajan seuraajasuunnittelu -kyselyn tuloksia. Teemahaastattelussa Työeläkevakuutusyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murto kertoo ajankohtaisia näkemyksiä koronakriisin vaikutuksista seuraajasuunnitteluun.

Jäsensivujen laajennetulla Ajassa-palstalla DIFin jäsenet kertovat kuulumisiaan koronakevään vaikutuksista.

Uusi Boardview 1/2020 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.