Boardview-lehti 1/2022 on ilmestynyt

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin alkuvuoden teemoihin Hallitus ja tulevaisuus sekä Hallitus ja vastuullisuus. Yhä epävarmempi tulevaisuus haastaa hallitukset samalla kun vastuullisuuden vaatimukset kovenevat.

Perinteisessä kaksoishaastattelussa tulevaisuuteen varautumisesta, kriisinhallinnasta, geopolitiikasta ja vastuullisuudesta keskustelevat pääomasijoittaja, DIFin jäsen Julianna Borsos ja Outokummun toimitusjohtaja Heikki Malinen.

Tulevaisuuteen tähystellään muun muassa teknologisesta ja strategisesta näkökulmasta. DIFin tulevaisuuskyselyn tulokset kertovat jäsenistön mietteitä tulevasta. Teemahaastattelussa Betolarin hallituksen puheenjohtaja Tero Ojanperä kertoo kasvuyhtiön listautumismatkasta.

Ilmastoraportit kertovat karua sanomaa maapallon tilasta. Myös kiristyvä sääntely kannustaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti. Hallitusten haasteena on edistää vastuullisuutta kriisien keskellä. Teemahaastattelussa Wärtsilän henkilöstöjohtaja Teija Sarajärvi pohtii hallituksen roolia strategisessa henkilöstötyössä.

Uusi Boardview 1/2022 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.