DIF:llä jo yli 500 jäsentä

Neste Oilin henkilöstö- ja turvallisuusjohtajana työskentelevästä Hannele Jakosuo-Janssonista tuli elokuussa Directors’ Institute of Finland – Hallitusammattilaiset ry:n (DIF) 500. jäsen.

DIF auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään edistämällä ammattimaista hallitustyöskentelyä. Vuonna 2001 perustetulla yhdistyksellä on nyt jäseninään jo yli 500 hallitustyöskentelyn kokenutta ammattilaista. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina noin 100 henkilön vuosivauhtia. DIF:n jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävät tiedot ja taidot sekä kokemusta hallitustyöskentelystä pörssiyhtiössä tai muussa suuressa tai keskisuuressa yrityksessä.

Hannele Jakosuo-Jansson (s.1966) on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hän on tällä hetkellä pörssiyhtiö Munksjön hallituksen jäsen. Aiemmin Jakosuo-Jansson on työskennellyt muun muassa innovaatiorahoituskeskus Tekesin johtokunnan jäsenenä.

”Yhdistys tarjoaa ajankohtaista koulutusta, tietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia hallitustyön ammattilaisten keskuudessa. Sain suosituksen liittyä mukaan ja tartuin tilaisuuteen”, kertoo Jakosuo-Jansson.