Hallitus ja johto listautumistilanteessa

Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta on ehtinyt työskennellä samassa yrityksessä niin perheyhtiön kuin listayhtiönkin hallituksen kanssa.

Perheyhtiö-Roviossa hallitustyöskentelyn lisäksi ​​toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan vuoropuhelu oli tiivistä. Kun yhtiö kirkasti vuonna 2016 strategiaansa ja alkoi ​sittemmin pohtia listautumista, hallitusta laajennettiin ja hallitustyö valiokuntineen muuttui järjestelmällisemmäksi. Tässä vaiheessa lisääntyi myös toimitusjohtajan ja koko hallituksen yhteistyö.

Heikki Lehmusto esitti kysymyksen EU:n tietosuoja-asetuksen vaikutuksista Rovioon.

Itse listautuminen syyskuussa 2017 ei Kati Levorannan mukaan ole enää olennaisesti muuttanut hallituksen ja johdon suhteita. Enemmän muutoksia pörssiyhtiönä toimiminen on aiheuttanut ​mm. tiedon jaon tai sen rajoittamisen muodossa yhtiön sisällä. Se, mikä oli mahdollista aikaisemmin, ei valitettavasti toimi kaikilta osin uudessa ympäristössä.

Yleisökysymyksiksi DIF:n jäsenlounaalla nousivat muun muassa pääomasijoittajan rooli hallituksessa, pelialan osaajien löytäminen niin hallitukseen kuin tuotantoonkin, listautumisen vaikutukset yrityskulttuuriin ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaikutukset pelifirman toimintaan.

Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta kertoi hallituksen ja johdon suhteista listautumistilanteessa DIF:n jäsenlounaalla 13.3.2018.

Tilaisuuden esitysmateriaali on jäsenten luettavissa tämän artikkelin yhteydessä (vaatii kirjautumisen).