Boardview-lehti 1/2024 on ilmestynyt

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin alkuvuoden teemoihin Hallitus ja muuttuva toimintaympäristö sekä Hallitus ja vastuullisuus.

Perinteisessä kaksoishaastattelussa kohtasivat Koneen Tanskan ja Norjan toimitusjohtaja, DIFFuture-osallistuja Richard Huber ja Helenin uuden liiketoiminnan ja vety-liiketoimintayksikön johtaja, DIFin jäsen Sari Mannonen. He keskustelivat muun muassa toimintaympäristön epävarmuudesta, vastuullisuudesta, muutoksen hallinnasta, vihreästä siirtymästä, energiasta ja tekoälystä.

Muuttuvaa toimintaympäristöä tarkastellaan muun muassa kansainvälisen kaupan ja riskienhallinnan näkökulmista. Teemahaastattelussa Marimekon hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila kertoo kansainvälisen hallituksen rakentamisesta.

Edelläkävijät hakevat vastuullisuudesta uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asettavat toiminnalleen tiedepohjaisia tavoitteita. Vastuullisuusteemaa lähestytään muun muassa palkitsemisen, viherpesun ja raportoinnin näkökulmista. Teemahaastattelussa Varman sijoitusjohtaja Markus Aho kertoo näkemyksensä vastuullisen sijoittamisen nykytilanteesta.

Uusi Boardview 1/2024 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.