DIFFuture-ohjelma: Hallitustyön tulevaisuus

Oletko hallitustyön ja itsesi kehittämisestä kiinnostunut tulevaisuuden osaaja? DIFFuture-ohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta, jakaa omaa osaamistasi ja verkottua laajasti hallitustyötä tekevien ja siitä kiinnostuneiden muiden osanottajien kanssa. Luvassa on keskustelevia tilaisuuksia ja tapaamisia hallitustyötä tekevien henkilöiden sekä esimerkiksi headhuntereiden kanssa. Kullakin tilaisuudella on ajankohtainen teema.

Toivomme hakijoiksi hallitustyöstä kiinnostuneita osaajia, jotka eivät vielä ole hallituskonkareita. Ohjelmaan valitut saavat myös mahdollisuuden osallistua DIFin jäsentilaisuuksiin ohjelman aikana. Ohjelman päätteeksi osallistujat koostavat oppinsa ja ehdotuksensa hallitustyön kehittämiseksi. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Hae DIFFuture-ohjelmaan nyt! Haku on voimassa 16.1.2022 asti. Valinnat tehdään tammi-helmikuun aikana, ja ohjelma jatkuu kevätkesään 2023. Täytä hakulomake täällä>

Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 23.3.2022 klo 17, jolloin kokoonnumme Boydenilla, jonka työsarkana on hallitusjäsenten ja johdon suorahaku sekä johtamisen kehittäminen. Toinen tapaaminen on keskiviikkona 1.6.2022 klo 16, jolloin vierailukohteemme on Heidrick & Struggles, joka tarjoaa johdon konsultointipalveluita, suorahakupalveluita sekä johtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen liittyvää konsultointia.

Lisätiedot:
Leena Linnainmaa
DIFin pääsihteeri
puh. 050 3561183
leena.linnainmaa(a)dif.fi