Hae jäseneksi

Häiriötiedote: Verkkosivustomme jäsenhakulomakkeessa on ollut ajalla 5.11.–10.12.2018 tekninen häiriö, jonka johdosta osa jäsenhakemuksista ei ole tullut läpi. Jos et ole saanut sähköpostiisi vahvistusta hakemuksen jättämisestä, täytä hakemus uudelleen tai ota yhteys toimistoon: info(a)dif.fi. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta vaivaa.

Directors’ Institute Finlandin jäsenenä pääset osaksi Suomen suurinta hallitusjäsenverkostoa sekä kehität osaamistasi hallitustyössä. Saat myös käyttöösi monipuoliset jäsenedut.

DIF on ensisijaisesti hallitusvastuuta kantavien henkilöiden yhdistys.

Jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka  toimii hallituksen jäsenenä pörssiyhtiössä tai muussa merkittävässä ja markkinaehtoisesti toimivassa yrityksessä.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muu henkilö, jolla on riittävät tiedot ja taidot ja hallitustyöskentelyyn suoraan liittyvää kokemusta toimiessaan esimerkiksi yrityksen toimitusjohtajana, talousjohtajana tai hallituksen sihteerinä/lakiasiainjohtajana taikka jos henkilöllä on muuta relevanttia hallitustyöskentelyyn ja hyvän hallintotavan kehittämiseen liittyvää kokemusta.

Hakijalla tulee olla suositus kahdelta yhdistyksen jäseneltä.

Jäsenhakemukset käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Hallitus ei perustele päätöksiään.

  • Jäsenhakemus

  • Liitä tähän LinkedIn-profiilisi julkinen osoite (kts. ohje)
  • YritysLiikevaihto (M€)Henkilöstömäärä 
    Lisää uusi rivi