New Governance Challenges for Board Members in Europe

ecoDan seminaari 9. – 10.10.2012 Brysselissä – Päivitä tietosi eurooppalaisesta hallinnointitavasta ja hallitustyöskentelystä

ecoDa (the European Confederation of Directors’ Associations) järjestää erityisesti useissa maissa toimiville hallituksen jäsenille suunnatun koulutuksen 9. -10.10.2012 Brysselissä. Kahden päivän ohjelma koostuu yritysten ja instituuttien edustajien esityksistä, jossa puhujat jakavat kokemuksiaan ja analysoivat tapaustutkimuksia. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja kollegojen tapaamiselle.

Seminaarissa päivität tietosi eurooppalaisista hallinnointitavoista sekä lainsäädännön kehityksestä EU:ssa. Pääset vertaamaan oman hallituksesi toimintaa ja yrityksen hallinnointia vastaaviin käytäntöihin muissa Euroopan maissa. Osallistuminen ecoDan tilaisuuteen on myös erinomainen tapa verkostoitua hallitustyöskentelyn kehittämisestä kiinnostuneiden ja kokeneiden hallituskollegojen kanssa.

Seminaarin hinta jäsenillemme on 935 € + VAT (21 %), muille 1.100 € + VAT (21 %). Hinta sisältää esitteen mukaisen seminaariohjelman lounaineen ja kahvituksineen. Matkat ja majoitus tulee varata erikseen.

Lisätiedot ohjelmasta ja järjestelyistä löydät seminaarin esitteestä, jossa on myös ilmoittautumisohjeet ja -lomake. Ilmoittautumislomake lähetetään täytettynä sähköpostitse Amandine Fivet’lle (). Häneltä saa myös lomakkeen hotellivarausta varten. Toimi nopeasti: mukaan mahtuu vielä, vaikka varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt.