Jäsenedut

Hallitustyössä kehittyminen

Jäsentemme käytössä on hallitusosaamista vahvistava DIF-tietopankki. Se kattaa laajasti hallitustyöskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä ja käytäntöjä. Materiaalia kehitetään ja täydennetään jatkuvasti yhteistyössä asiantuntijakumppaniemme kanssa.

Verkostoituminen

Erilaiset aamiais- ja lounastilaisuudet antavat mahdollisuuden verkostoitua. Tilaisuuksia järjestetään yhdessä asiantuntijakumppaniemme kanssa, ja niissä käsitellään hallitustyön kannalta ajankohtaisia ja merkittäviä aiheita. Jäsenlounailla keskustellaan ajankohtaisista, DIF-teemoihin kytkeytyvistä aiheista. Yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä järjestetään seminaari.

Hallituspaikkojen välitys

Jäsenemme voivat ilmoittautua rekisteriin, joka on perustettu hallitusjäsenten löytämiseksi erityisesti keskisuurille tai pienille yrityksille. Hallituspaikoista kiinnostuneille yhdistyksen jäsenille palvelu on maksuton.

Jäsenlehti

Jäsenyyteen kuuluu lisäksi säännöllisesti lähetettävät jäsen- ja uutiskirjeet, neljännesvuosittain vaihtuviin teemoihin pureutuva Boardview-lehti sekä muita jäsenetuja.

Vaikuttaminen

Yhdistyksemme on saavuttanut vakiintuneen aseman lausunnonantajana. Jäsenenä olet mukana vaikuttamassa antamiimme lausuntoihin.