Jäsenedut

Hallitustyössä kehittyminen

Jäsentemme käytössä on hallitusosaamista vahvistava tietopankki. Se kattaa laajasti hallitustyöskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä ja käytäntöjä. Materiaalia kehitetään ja täydennetään jatkuvasti yhteistyössä asiantuntijakumppaniemme kanssa.

„Verkostoituminen

Jäsenlounailla on ajankohtainen lounaspuhe. Erilaiset aamiais- ja lounastilaisuudet antavat mahdollisuuden verkostoitua. Tilaisuuksia järjestetään yhdessä asiantuntijakumppaniemme kanssa, ja niissä käsitellään hallitustyön kannalta ajankohtaisia ja merkittäviä aiheita. Yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä järjestetään seminaari.

„Hallituspaikkojen välitys

Jäsenemme voivat ilmoittautua rekisteriin, joka on perustettu hallitusjäsenten löytämiseksi erityisesti keskisuurille tai pienille yrityksille. Hallituspaikoista kiinnostuneille yhdistyksen jäsenille palvelu on maksuton.

„Jäsenlehti

Jäsenyyteen kuuluu lisäksi säännöllisesti lähetettävät jäsen- ja uutiskirjeet, neljännesvuosittain vaihtuviin teemoihin pureutuva Boardview-lehti sekä muita jäsenetuja.

„Vaikuttaminen

Yhdistyksemme  on saavuttanut vakiintuneen aseman lausunnon antajana. Jäsenenä olet mukana vaikuttamassa antamiimme lausuntoihin.