Inderes aloittaa DIF:n teemakumppanina

DIF:n toisen vuosineljänneksen teema on Hallitus ja sijoittajat, johon liittyen DIF on solminut teemakumppanuuden Inderesin kanssa. Inderes on Suomen kattavin osakeanalyysiyhtiö, joka seuraa yli 110 Helsingin pörssin yhtiötä ja palvelee yli 40 000 aktiivisen sijoittajan yhteisöä.

Kumppanuus näkyy heti 1.4. alkaen dif.fi-etusivulla, jonne päivittyy automaattisesti uusin Inderesin aamukatsaus-video. Parin minuutin video kertoo rennosti mutta napakasti ajankohtaiset uutiset osakemarkkinoilta. Lisäksi Inderes tuottaa asiantuntija-artikkelin Boardview-lehteen ja järjestää jäsenille kesäkuussa DIF-aamiaistilaisuuden.

Kumppanuuden myötä Inderes tarjoaa DIF:n jäsenille Premium-tunnukset palveluunsa 12 kuukauden ajaksi. Palvelusta löytyy laajalla kattauksella Helsingin pörssiin liittyvää analyysi-, video- ja sijoittajamateriaalia sekä aktiivinen sijoittajayhteisö. Ohjeet Premium-tunnusten aktivoimiseksi jäsenet saavat jäsenkirjeessä.

Osana kevään teemaa Hallitus ja sijoittajat DIF:n Policy-valiokunnan jäsen, vuorineuvos Jorma Eloranta vieraili InderesPodin lähetyksessä keskustelemassa hallitustyöskentelystä ja sen sijoittajanäkökulmasta. Podcastin jakso on kuunneltavissa täältä tai Spotifysta Inderesin kanavalta.