DIFFuture II -ohjelman haku auki 2.10.–23.10.2023

Tiedote 2.10.2023

 

DIFFuture-ohjelma: Hallitustyön tulevaisuus

 

DIF (Directors’ Institute Finland – Hallitusammattilaiset ry) jatkaa loistavat palautteet saanutta DIFFuture-ohjelmaansa, johon haetaan itseään ja hallitustyötä kehittämään haluavia uusia osaajia.

 

 

Maailma tarvitsee vastuullisia ja menestyviä yrityksiä. Hyvä tulevaisuus vaatii hallituksilta monimuotoisuutta, johon sisältyy jäsenten monipuolisen osaamisen lisäksi esimerkiksi ikä ja sukupuoli sekä erilaiset taustat.

 

DIF kehittää suomalaista hallitustyöskentelyä suurten yritysten hallitustyössä mukana olevien noin 730 jäsenensä voimin. Hallituskokoonpanojen ja -työskentelyn kehittämiseksi DIF avaa haun järjestyksessään toiseen DIFFuture-ohjelmaansa, johon toivomme mukaan hallitustyön ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita uusia osaajia, jotka eivät vielä ole hallituskonkareita tai DIFin jäseniä. Ohjelma on osallistujille maksuton.

 

”Näemme DIFissä tärkeäksi kehityskohteeksi hallituskokoonpanojen monimuotoisuuden ja hyvän hallitustyön kehittämisen. Toimintaympäristömme muuttuessa vauhdilla ja osaamistarpeiden kasvaessa tarvitsemme hallituksiimme uudenlaista laaja-alaisempaa osaamista. Päättyneen ensimmäisen ohjelman hyvien kokemusten myötä käynnistämme uuden DIFFuture-ohjelman”, kertoo DIFin pääsihteeri Leena Linnainmaa.

 

Ohjelma tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta, jakaa omaa osaamistaan ja verkottua laajasti hallitustyötä tekevien ja siitä kiinnostuneiden muiden osanottajien kanssa. Luvassa on keskustelevia tilaisuuksia ja tapaamisia hallitustyötä tekevien henkilöiden sekä esimerkiksi headhuntereiden kanssa. Kullakin tilaisuudella on ajankohtainen teema.

 

Osallistujat saavat myös mahdollisuuden osallistua DIFin jäsentilaisuuksiin ohjelman aikana. Ohjelman päätteeksi osallistujat koostavat oppinsa ja ehdotuksensa hallitustyön kehittämiseksi.

 

Puolitoistavuotinen ohjelma on nyt haettavissa, ja haku jatkuu 23.10.2023 asti. Valintaraatiin kuuluvat DIFin edustajien lisäksi johdon suorahakuyritys Boydenin ja Heidrick & Strugglesin asiantuntijat sekä edustus ensimmäisestä DIFFuture-ohjelmasta. Valinnat tehdään loppusyksyn aikana, ja ohjelma jatkuu kevätkesään 2025. DIFFutureen voi hakea www.dif.fi -sivujen kautta.

 

Ensimmäinen tapaaminen on 6.2.2024 klo 16 ja tilaisuuksien jälkeen on verkottumispäivällinen. Kevätkauden 2024 muut ajankohdat ovat: 13.3., 17.4. sekä 4.6. klo 16 alkaen.

 

Katso osallistujien mietteitä kesällä päättyneestä edellisestä DIFFuture-ohjelmasta:
Mikä DIFFuture-ohjelmassa on ollut parasta?

 

Täytä hakulomake tästä.

 

Lisätiedot:

Leena Linnainmaa
DIFin pääsihteeri
puh. 050 3561183