Menestystä Uudelle Vuodelle 2024!

 

Katsaus menneeseen ja katsaus tulevaan – Vuosi 2023 oli hieno, olkoon 2024 vielä parempi!

 

 

Vuodenvaihde on hyvä hetki katsoa niin taaksepäin kuin tulevaan. DIFin vuoden 2023 teemat olivat hallitustyö muuttuvassa toimintaympäristössä, kasvu sekä kehittyvä hallitus. Tapahtumat, Boardview-lehdet ja teema-artikkelit kuin myös monet muut kirjoitukset linkittyivät vahvasti näihin teemoihin.

 

Tapahtumat saivat menneenä vuonna totuttuun tapaan erinomaista palautetta. Kiitos kumppaneille hienoista sisällöistä ja mainioista puitteista. Myös uusi konsepti, pienryhmäsparraus, sai kiitosta, ja sparraus jatkuu myös tulevana vuonna.

 

DIFin LinkedIn-seuraajakunta yli kolminkertaistui ja blogeja julkaistiin kolminkertainen määrä (yhteensä 69) vuoteen 2022 verrattuna. DIFin nettisivulataukset olivat noin 105.000 viimeisen 15 kuukauden seurantajaksolla, mikä on yli nelinkertainen määrä verrattuna edelliseen vastaavaan jaksoon.

 

DIFFuture-ohjelmaan haki peräti 370 osaajaa – yli kolminkertainen määrä viime hakuun verrattuna. Myös jäsenyys herätti kiinnostusta: DIF sai kymmeniä uusia jäseniä vuoden 2023 aikana. Podcast-jaksot olivat myös suosittuja saaden tuhansia kuulijoita.

 

Vuosi 2023 antaakin hyvän perustan jatkaa ja kehittää edelleen DIFin toimintaa.

 

Hienosta menneestä vuodesta suurkiitos kaikille yhdistyksen eteen aikaa, energiaa ja asiantuntemustaan antaneille.

 

Vuoteen 2024 lähdetään seuraavilla teemoilla:

 

  • Q1 Hallitus ja muuttuva toimintaympäristö
  • Q2 Hallitus ja vastuullisuus
  • Q3 Hallitus ja kasvun strategiat
  • Q4 Hyvän hallitustyön kulmakivet

 

Oikein hyvää, aktiivista ja onnistumistentäyteistä uutta vuotta 2024!

 

Leena, Maija, Aino-Mari