DIF-sparrauksessa tekoäly viestinnässä ja sijoittamisessa

Viestintätoimisto Kaiku järjesti DIF-sparrauksen 6.5.2024 aiheesta tekoäly viestinnässä ja sijoittamisessa. Tilaisuudessa pienryhmä keskusteli luottamuksellisesti Kaiun perustajaosakkaan Jouko Marttilan toimiessa moderaattorina. Sparrauksessa perehdyttiin tekoälyn mahdollisuuksiin viestinnässä, sijoittajaviestinnässä ja sijoittamisessa.

Sparraajina toimivat S-Pankin salkunhoitaja Juha Varis ja Kaiun valmennusliiketoiminnan johtaja Ville Kormilainen. Varis kertoi näkemyksiään tekoälyn käytöstä sijoittamisen ja sijoittajaviestinnän tukena. Kormilainen avasi laajemmin keinoja, joilla tekoälystä saa viestinnässä parhaat ominaisuudet käyttöön.

Yhdessä pohdittiin tekijänoikeuksia, etiikkaa ja tekoälyn luovuutta sekä erilaisia tapoja hyödyntää tekoälyä. Osanottajilta saatiin palautetta hyvin toteutetusta mukavasta setupista, jossa oli avoin ja rento ilmapiiri. Uuden DIF-sparraus -konseptin todettiin toimineen hyvin: paikalla oli mukava turvallinen porukka, ja jokainen otti osaa keskusteluun. Osanottajat saivat vielä mukaansa Kaiun julkaisun kehotemuotoilusta, jonka avulla voi ohjata tekoälyä viestinnässä.