DIFissä tasan 750 jäsentä

DIF sai tammikuussa seitsemän uutta jäsentä.

DIFin jäsenluku on nyt tasan 750, kun hallitus viime kokouksessaan hyväksyi yhdistykseen seitsemän uutta jäsentä.

DIFin 750. jäsen on Alma Median Chief Digital Officerina työskentelevä Santtu Elsinen. Jäseniksi hyväksyttiin myös Antti Bergholm, Repe Harmanen, Janne Jakola, Sami Kulla, Juha Metsälä ja Harri Tahkola.

Santtu Elsinen (s. 1972) on tällä hetkellä Digia Oyj:n hallituksen jäsen. Aikaisemmin Elsinen on työskennellyt muun muassa liiketoiminnan kehitysjohtajana Talentum Oyj:llä sekä kehitysjohtajana Trainers’ House Oyj:llä ja Satama Interactive Oyj:llä.

”DIFin tuottama sisältö on ammattimaista ja nostaa keskusteluun hallitustyön kannalta ajankohtaisia teemoja. Eri yhtiöiden ja yhteisöjen hallituksissa toimiminen on viime vuosina osaltani lisääntynyt, joten jäsenille tarjolla oleva tietopankki ja yhdistyksen järjestämät tapahtumat vaikuttivat kiinnostavilta ammatillisen kehittymisen kannalta. Jäsenistössä on myös monia tuttujani, jotka ovat suositelleet jäseneksi liittymistä. Jäsenyydeltä odotan oman osaamiseni kehittämistä ja uusia näkökulmia hallitustyöhön, erityisesti strategiatyön osalta”, kertoo Elsinen syistä hakeutua DIFin jäseneksi.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan.