DIF-sparrauksessa keskusteltiin hallitustyöstä kriisiyhtiössä

DIF-sparraus on uutena tilaisuuskonseptina saanut erinomaisen palautteen. Lauri Ratian vetämä sparraus hallitustyöstä kriisiyhtiössä uusittiin 23.1.2024 uudelle ryhmälle. Sparrauksessa pieni ryhmä keskustelee luottamuksellisesti hallitustyön eri alueista.

Sparrauksen ohjelma rakennettiin osanottajien ennakkokysymysten pohjalta. Keskustelua moderoi DIFin pääsihteeri Leena Linnainmaa. Sparrauksessa keskusteltiin vilkkaasti kriisin merkeistä, hallituksen kokoonpanosta ja dynamiikasta kriisiyhtiöissä, hallitustyön järjestämisestä, puheenjohtajan roolista, toimitusjohtajan tukemisesta, avainhenkilöiden sitouttamisesta, viestinnästä niin omistajien kuin työntekijöidenkin suuntaan, hallitustyön vaaran paikoista sekä kriisistä ulospääsystä. Lopuksi todettiin, että kriisi voi olla myös mahdollisuus.

Tilaisuuteen olisi ollut osallistujia jonoksi asti, ja Lauri Ratia on lupautunut jatkamaan sparrausta. DIF järjestää pienryhmäkeskusteluja muistakin aiheista. Jäseniltä toivotaan ehdotuksia käsiteltäviksi aiheiksi ja keskustelujen vetäjiksi.