DIFFuture-ohjelman osallistujat valittu – hakijoita peräti 370!

 

Järjestyksessään toiseen DIFFuture-ohjelmaan haki 370 hallitustyöstä kiinnostunutta osaajaa, joista ohjelmaan valittiin 22. Hakijamäärä oli yli kolminkertainen ensimmäisen DIFFuture-ohjelman hakijamäärään verrattuna. Valintaraatiin kuuluivat DIFin edustajien lisäksi johdon suorahakuyritys Boydenin ja Heidrick & Strugglesin asiantuntijat sekä edustus ensimmäisestä DIFFuture-ohjelmasta.

 

DIF haluaa kehittää hallituskokoonpanojen monimuotoisuutta ja hyvää hallitustyötä. DIFFuturen tavoitteena on, että osallistujat saavat uutta näkemystä ja osaamista hallitustyöhön. Myös DIFin jäsenet pääsevät verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia uusien DIFFuture-osallistujien kanssa.

 

Puolitoistavuotinen DIFFuture-ohjelma koostuu DIFin kumppanien kanssa järjestettävistä, hallitustyön ajankohtaisia teemoja käsittelevistä tilaisuuksista. Osallistujilla on myös mahdollisuus tulla mukaan valikoituihin DIFin jäsentilaisuuksiin. Ohjelman ensimmäinen tapaaminen on helmikuussa, ja ohjelma jatkuu loppukevääseen 2025 asti.

 

DIFFuture II -ohjelmaan valitut ja paikan ohjelmassa vastaanottaneet ovat:

 

Fröberg Kiira
Fyrstén Maria
Holkko Elina
Huber Richard
Jaakkola Riikka
Järvinen Joel
Koivisto Marjo
Kovanen Eeva
Lundén Anna
Mattila-Suo Kirsi
Moorrees Joshua
Nelimarkka Pamela
Nirkkonen Ulrika
Nordström Nenne
Peltonen Mikko
Pystynen Johanna
Roima Aleksi
Simola-Laaksonen Kirsi
Tabermann Daniel
Vuokko Niko
Wolff Wilhelm
Öberg Mikaela

 

Kiitos kaikille hakuun osallistuneille ja onnea valituille!