DIFFuture-ohjelman osallistujat on valittu

DIF juhlistaa 20-vuotista taivaltaan hyvän hallitustyön edistäjänä DIFFuture-ohjelmalla, johon on valittu itsensä ja hallitustyön kehittämisestä kiinnostuneita uusia osaajia. Ohjelmaan haki 113 henkilöä, joiden joukosta valittiin 20 osallistujaa.

”Saimme suuren määrän hyviä hakemuksia. Kun oli niin paljon tasokkaita hakijoita, oli hienoa, että kanssamme valintoja tekemässä olivat alan asiantuntijat Boydenilta ja Heidrick & Strugglesilta”, DIFin pääsihteeri Leena Linnainmaa kiittelee.

DIFFuture-ohjelma koostuu DIFin kumppanien kanssa järjestettävistä hallitustyön keskeisiä ja ajankohtaisia teemoja käsittelevistä tilaisuuksista. Tilaisuuksissa osanottajat jakautuvat ryhmiin työstämään ajatuksiaan ja ideoitaan käsiteltävistä aiheista sekä tulevaisuuden hallitustyöstä. Osanottajilla on myös mahdollisuus osallistua DIFin jäsenlounaille ja vuosiseminaareihin.

DIF haluaa kehittää hallituskokoonpanojen monimuotoisuutta ja hyvää hallitustyötä. DIFFuturen tavoitteena on, että osanottajat saavat uutta näkemystä ja osaamista hallitustyöhön sekä muodostavat keskuudestaan pysyvän verkoston. Myös DIFin jäsenet pääsevät verkottumaan ja vaihtamaan ajatuksia uusien osaajien kanssa. DIF odottaa ohjelmalta palautetta ja ideoita hallitustyön ja hallituskokoonpanojen kehittämiseen.

Ensimmäinen DIFFuture-tilaisuus järjestetään 23.3.2022. Ohjelma jatkuu kevätkesään 2023.

DIFFuture-osallistujat ovat:

Johanna Ali
Lasse Alvesalo
Pauli Anttila
Tomas Biström
Johanna Grönroos
Henrietta Haavisto
Mikael Hautala
Saara-Maria Helminen
Maija Itkonen
Piia Karjalainen
Laura Karotie
Josefiina Kotilainen
Iiro Mäkinen
Antti Niitynpää
Eeva Raita
Saara-Sofia Sirén
Peter Sjöberg
Susanna Varsanpää
Lotta Vuoristo
Maria Wasastjerna