Mercuri Urval aloitti asiantuntijakumppanina

DIFin teemakumppanina tutuksi tullut Mercuri Urval on aloittanut asiantuntijakumppanina. Mercuri Urval on johdon suorahakuihin erikoistunut rekrytointikonsulttiyritys.

Kumppanuuden myötä Mercuri Urvalin asiantuntijat Teemu Tiainen ja Esko Oja ovat laatineet DIF-tietopankkiin materiaalin Johdon rekrytointi ja monimuotoisuus. Työtä on tukenut DIFin Senior Advisor Riitta Laitasalo.

Johdon rekrytointia monimuotoisuuden näkökulmasta käsittelevä materiaali tuo DIF-tietopankkiin uuden, ajankohtaisen teeman.

”Menestyvän johtajan rekrytoiminen ja organisaation strategisten kyvykkyyksien varmistaminen voi olla toisinaan vaikeaa. Kansainvälisten tutkimusten mukaan noin 40 prosenttia johtajista jättää tehtävänsä puolessatoista vuodessa. Tutkimukset puoltavat myös monimuotoisuutta – mitä monimuotoisempi johtoryhmä, sitä parempi on yrityksen tulos. Koostimme hallitukselle tietopaketin siitä, miten varmistaa johtajarekrytoinneissa onnistuminen, monimuotoisuus huomioiden”, Teemu Tiainen taustoittaa.

Hallituksella on tärkeä rooli määritellä yhtiön monimuotoisuuden tavoitteet ja periaatteet sekä valvoa niiden toteutumista. Mercuri Urvalin tietopankkimateriaali tukee monimuotoisessa rekrytoinnissa onnistumista nostaen pöydälle myös perinteisen suorahaun kompastuskivet.

Lue lisää: Johdon rekrytointi ja monimuotoisuus