Accenturesta uusi asiantuntijakumppani

Accenture Oy on aloittanut DIFin 23. asiantuntijakumppanina kompetenssialueenaan teknologia. Uuden kumppanin asiantuntijat laativat parhaillaan materiaalia DIF-tietopankin Strategia-aihealueeseen, johon perustetaan uusi Hallitus ja teknologia -osio. Tätä työtä tukee DIFin tuore Senior Advisor Anni Ronkainen.

 

”Yritysten uudistumiskyvykkyys on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Tutkimuksemme osoittavat, että menestyjäyritykset menestyvät, koska ovat tehneet siitä osan strategiaansa ja lisäksi ymmärtävät, että teknologian laaja-alainen hyödyntäminen on keskeinen osa menestysreseptiä. Olemme ilolla mukana DIFin asiantuntijakumppanina jakamassa menestyksen eväitä. Yhtenä konkreettisena tekona julkaisemme syksyn kuluessa Hallitus ja teknologia -tietopankkimateriaalin. Odotan yhteistyötä ja tulevaa vuoropuhelua innolla.”
Tomas Nyström, toimitusjohtaja, Accenture Suomi ja Accenture Teknologia -yksikön globaali arkkitehtuurijohtaja.

Accenture on toiminut Suomessa vuodesta 1989. Tänä päivänä yhtiö palvelee asiakkaitaan – pääosin eri toimialojen suuryrityksiä ja julkishallinnon organisaatiota – yli tuhannen ammattilaisen voimin. Accenture tukee asiakkaitaan liiketoiminnan kehittämisessä ja muutoskyvyn rakentamisessa ennakoinnista toteutukseen strategian, konsultoinnin, innovoinnin ja teknologian keinoin. Globaali asiantuntemus ja kumppanuudet tukevat toimintaa.