Kiitos ja kumarrus

Tätä kirjoittaessa olen juuri lukenut DIFin seuraavan aamun hallituskokouksen materiaalit portaalista. Kokoonnumme jälleen Teamsissä. Kokous on osaltani viimeinen.

Kolme vuotta yhdistyksen puheenjohtajana, ja yhteensä kuusi vuotta hallituksessa, on ollut innostavaa aikaa. Samalla se on vahvistanut omaa osaamistani toimia vaativissa hallitustehtävissä. Vaikka asiat ovat innostaneet, palkitsevinta on kuitenkin ollut yhdessä tekeminen ihmisten kanssa. Mutta aikansa kutakin. Yhdistystoiminnan voima ja vahvuus on sen jäsenissä. Mielestäni onkin tärkeää, että näissä tehtävissä ei olla liian pitkään vaan jaetaan vastuuta laajemmin jäsenistön kesken.

Erittäin hyvillä, vaikka hieman haikein, mielin siirrän puheenjohtajan kapulan Kim Ignatiukselle. Samassa yhteydessä jättäydyn pois Policy-valiokunnan jäsenyydestä. Jatkossa vaikutan taustalla nimitystoimikunnan puheenjohtajana.

Odotan innolla tulevaa syksyä, jolloin toivottavasti voimme tavata tilaisuuksissa taas kasvotusten. Tulevan rivijäsenen perspektiivistäni yhdistyksen tarkoitusta kuvaavat teemasanat Kehity, Verkostoidu ja Vaikuta ovat edelleen relevantteja.

Lopuksi kiitos erinomaisesta yhteistyöstä Leenalle, Maijalle, Terolle ja Tuiskulle DIFin toimistolle, hallituskollegoille sekä yhteistyökumppaneille, joita ilman toimintamme ei olisi tässä laajuudessa mahdollista. Ja ennen kaikkea kiitos luottamuksesta teille, hyvät DIFin jäsenet.

Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle, hallitukselle ja koko yhdistykselle sen 20. juhlavuonna.

Hyvää kesää, syksyllä nähdään.

Kirsi

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita kun
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments