Boardview-lehti 1/2021 on ilmestynyt

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin alkuvuoden teemoihin Hallitus ja riskit sekä Hallitus ja kasvu. Koronapandemia on pistänyt yritysten kriisinhallinnan ja mukautumiskyvyn todelliseen testiin. Kriisin jälkeen on aika vaihtaa kasvuvaihteelle kestävyys ohjenuorana.

Perinteisessä kaksoishaastattelussa riskeistä, niiden hallinnasta ja kasvusta keskustelevat DIFin jäsenet hallitusammattilainen Essimari Kairisto ja Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkinen.

Riskejä tarkastellaan muun muassa kyberturvallisuuden ja skenaariosuunnittelun näkökulmista. Teemahaastatteluissa ääneen pääsevät Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner ja ministeri Ville Skinnari.

Kestävyys on vahvasti esillä kasvuteemassa, teknologiaa ja innovaatioita unohtamatta. Teemahaastattelussa Bregal Milestonen Managing Partner Cyrus Shey kertoo näkemyksiään arvonluonnista pääomasijoitusmarkkinoilla.

Lisäksi Teemu Tiainen vetää artikkelissaan yhteen hallituksen puheenjohtajia koskevan jäsenkyselyn tulokset. Kyselyn mukaan puheenjohtajilla on varaa parantaa niin tiimihengen luomisessa kuin strategisessa ajattelussa.

Uusi Boardview 1/2021 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.