Boardview-lehti 2/2023 on ilmestynyt

 

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin toisen vuosipuoliskon teemoihin ”Hallitus ja kasvu” ja ”Kehittyvä hallitus”.

 

 

Perinteisessä kaksoishaastattelussa ovat mukana Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlström sekä Lamorin kehitysjohtaja, DIFFuture-osallistuja Johanna Grönroos. Keskusteluissa lähestytään kasvua eri näkökulmista, vaihdetaan ajatuksia hallituskokoonpanoista ja arvioidaan omia vahvuuksia ja kehittämiskohteita hallitusjäsenenä.

 

Kasvua käsitellään lehdessä niin vihreän kasvun ja kestävyyden, teknologiatransformaatiohankkeiden, arvonluonnin kuin diversiteetin näkökulmista. Kehittyvä hallitus -artikkeleissa aiheina ovat muun muassa muuttuva maailma ja hallituskokoonpanot, viestintä, kyberturvallisuus ja ESG sekä veroasiat.

 

Pääkirjoituksessaan Leena Linnainmaa peräänkuuluttaa hallituksen tehokasta ajankäyttöä. Puheenjohtaja Jussi Koskinen puolestaan pohtii tekstissään yrityksen tarkoitusta.

 

DIFin jäsen ja viestinnän tuki Aino-Mari Kiianmies ohjaa näkemään kasvun paikkoja Toimituspäälliköltä-kirjoituksessaan. Ajassa-juttu avaa tunnelmia Björn Wahlroosin haastattelutilaisuudesta, jossa pureuduttiin erityisesti puheenjohtajan rooliin. Toisinajattelijana tässä lehdessä on Functos Oy:n viestintäyrittäjä, terapeutti ja pappi Taneli Hassinen.

 

 

Boardview 2/2023 näköislehti
Kaikki aiemmat näköislehdet