Boardview-lehti 1/2023 on ilmestynyt

 

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin teemaan Hallitustyö muuttuvassa maailmassa erityisesti näkökulmista vastuullisuus ja teknologia.

 

 

Perinteisessä kaksoishaastattelussa ovat mukana Mandatumin toimitusjohtaja Petri Niemisvirta sekä Rovion henkilöstöjohtaja, DIFFuture-osallistuja Lotta Vuoristo. Keskusteluissa pureudutaan muun muassa diversiteettiin, yrityskulttuuriin ja palkitsemisjärjestelmiin.

 

Hallitustyötä muuttuvassa maailmassa lähestytään lehdessä niin vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden, luonnon monimuotoisuuden, ilmastonmuutoksen kuin esimerkiksi datasääntelyn, tekoälyn ja teknologiatrendien näkökulmista.

 

Kokemuksiaan puheenjohtajana startup-yrityksessä valottaa P2X Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Härmälä. Pääkirjoituksessaan Leena Linnainmaa kehottaa hallitusjäseniä menemään epämukavuusalueelle. Lehdessä on mukana myös niin väistyvän puheenjohtajan (Kim Ignatius) kuin uuden puheenjohtajan (Jussi Koskinen) kirjoitukset.

 

DIFFuture-jutussa päästään pulahtamaan hallituksen rooliin yrityksen viestinnässä ja sidosryhmäsuhteissa. Toisinajattelijana tässä lehdessä on STTK;n pääekonomisti Patrizio Lainá.

 

Uusi Boardview 1/2023 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.