Boardview-lehti 2/2022 on ilmestynyt

 

Tuore Boardview-lehti pureutuu DIFin alkuvuoden teemoihin Hallitus ja arvonluonti sekä Hallitustyö ja roolit. Arvon luominen on hallitustyön ytimessä, ja puheenjohtajien rooli tässä on kriittinen.

 

 

Perinteisessä kaksoishaastattelussa arvonluonnista hallitusnäkökulmasta keskustelevat Solidiumin toimitusjohtaja Reima Rytsölä ja Hallitusammattilainen, DIFin jäsen Mammu Kaario.

Arvonluontia lähestytään lehdessä strategian ja osaamisen, ilmastoraportoinnin ja vastuullisuuden sekä yritysrahoituksen ja tulevaan taantumaan varautumisen näkökulmista.

Hallituksen roolia poikkeusoloissa käsitellään useassa jutussa. Puheenjohtajasta kapellimestarina ja selkeyden luojana linjaa teemahaastattelussa Ahlström Capitalin, Terveystalon ja Vehon hallituksen puheenjohtaja Kari Kauniskangas. Pääkirjoituksessaan Leena Linnainmaa myös korostaa puheenjohtajien roolia ja peräänkuuluttaa nöyryyttä ja rehellistä kysymysten esittämistä.

DIFFuture-jutussa päästään pulahtamaan yhtiökokousten tulevaisuutta käsittelevän tapahtumaan tunnelmiin ja ohjelman osallistujien ajatuksiin. Toisinajattelijana tässä lehdessä Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtaja ja Viisas Raha -lehden päätoimittaja Victor Snellman.

 

Uusi Boardview 2/2022 näköislehti ja kaikki aiemmat näköislehdet.